GFI Software Aurea SMB Solutions


Home » GFI User Forums » Kerio Control » problem
problem [message #146204] Wed, 10 July 2019 10:22 Go to next message
tamazg is currently offline  tamazg
Messages: 1
Registered: July 2019
hello people,i have problem with branches ,i have kerio control with ip 10.255.120.110 and users with ip 10.255.120... 10.255.110.... are going well ,they have internet and everything is ok,but branches other subnets cant get to internet then they use kerio .if anyone know whats my problem please help me.
Re: problem [message #146269 is a reply to message #146204] Thu, 18 July 2019 05:07 Go to previous message
PamelaUribe is currently offline  PamelaUribe
Messages: 2
Registered: July 2019
l don't know whether your two computers connected via a router, if so, your branch computer elsewhere can be connected to the Internet, then your router port has a problem, although it can display the local connection, the router port problems are both hard and soft reasons: 1. The software setup problem, reset the router initialization Settings, to add account information and so on, then restart your computer and try the router power.2. Router hardware failure, replacement test.In addition, local connection of branch computers should be set to free access mode. If set to fixed IP address, it should meet the requirements of router gateway.
Here are knowledges about branch networking :docsbay.net/branch-networking Hope it helps!
Previous Topic: exclude some Site from Quota
Next Topic: Error updating IPS
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 19 18:19:19 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.04265 seconds