GFI Software Aurea SMB Solutions


Home » GFI User Forums » Kerio Connect » Attachments not showing in IOS 12.3.1
Attachments not showing in IOS 12.3.1 [message #145956] Thu, 13 June 2019 21:58 Go to next message
McIrish is currently offline  McIrish
Messages: 202
Registered: October 2011
KC 9.2.7 patch 3
Some users got new iPhones with IOS version 12.3.1. When they get an email with an attachment, they see a paperclip to indicate there is an attachment but they can't find the attachment in the email. Is there a fix for this? BTW, they are connecting to KC via activesync.
Re: Attachments not showing in IOS 12.3.1 [message #145957 is a reply to message #145956] Thu, 13 June 2019 22:01 Go to previous messageGo to next message
McIrish is currently offline  McIrish
Messages: 202
Registered: October 2011
Another iPhone user (IOS12.3.1) showed me he got an email with an attachment. When he clicked on the attachment, it disappeared. Spooky. I need an answer on this as my boss is being affected by this issue.

plot thickens. If the email with the attachment is Forwarded to someone with IOS12.3.1, the attachment disappears when they try to open it. If I make a new email with the attachment (not forwarded) they can open the attachment.

Someone had to run into this before. What's the solution?

More testing. It doesn't seem limited to 12.3.1. I have another iPhone with 11.4 that does the same thing.

[Updated on: Thu, 13 June 2019 23:16]

Report message to a moderator

Re: Attachments not showing in IOS 12.3.1 [message #145961 is a reply to message #145957] Fri, 14 June 2019 11:33 Go to previous messageGo to next message
b-tom is currently offline  b-tom
Messages: 157
Registered: January 2006
So far, I am not able to reproduce it on iOS 12.3.1 and Apple Mail. *.zip and jpeg attachments show up just fine. Also I tried to forward a couple of emails including 5MB attachments.

What's your attachment size? Are you referring to forwarded attachment, only? Which mail client did the user use e.g. Mail, Outlook? Did you try to rebuild the user account?
Re: Attachments not showing in IOS 12.3.1 [message #145966 is a reply to message #145961] Fri, 14 June 2019 16:03 Go to previous message
McIrish is currently offline  McIrish
Messages: 202
Registered: October 2011
It does appear to only be a forwarded attachment. In this case, it is a PDF file. It's only 2MB, so size is not the issue. I can take the particular email and forward it to multiple people with various phones. The iPhone users see a paperclip to show that it has an attachment, yet either they don't see it, or if they click on it, it disappears. Very strange. All Android users see the attachment and can open it. I do notice in Outlook 2016 on a PC that while I can see and open the attachment, there is an envelope icon for the message but it does not show the paperclip, indicating there is an attachment. I know that sounds very odd, and it is. I'm wondering if the original sender of the email attached the PDF in some other way than normal. I wasn't aware that an attachment could be connected in an email other that embedding it or a simple attached file. So, I'm pretty stumped.
Previous Topic: Greylisting Suspended
Next Topic: Acceptable Use Policy
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 16 02:34:09 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.04541 seconds