GFI Software Aurea SMB Solutions


Home » GFI User Forums » GFI LanGuard » Full security applications audit failed
Full security applications audit failed [message #145248] Mon, 11 March 2019 21:25 Go to next message
mwaters is currently offline  mwaters
Messages: 2
Registered: March 2019
Trying to run a scan for installed software but in the scan window, the results pane always shows "Full security applications audit failed." during the operation "Enumerating installed applications." When the scans stop (all "failed", of course) I can see the installed software enumerated. What's up with those errors, yet I still get the results?
Re: Full security applications audit failed [message #145269 is a reply to message #145248] Thu, 14 March 2019 22:12 Go to previous messageGo to next message
DirtbagNation is currently offline  DirtbagNation
Messages: 1
Registered: March 2019
mwaters wrote on Mon, 11 March 2019 21:25
Trying to run a scan for installed software but in the scan window, the results pane always shows "Full security applications audit failed." during the operation "Enumerating installed applications." When the scans stop (all "failed", of course) I can see the installed software enumerated. What's up with those errors, yet I still get the results?
*********

Would you guys at GFI mind answering this ??? We ALL know how GFI hates giving out information - but this has been here long enough and I have the same issue and have been waiting for an answer also.
Re: Full security applications audit failed [message #145275 is a reply to message #145269] Fri, 15 March 2019 14:01 Go to previous messageGo to next message
ian.bugeja is currently offline  ian.bugeja
Messages: 355
Registered: March 2017
Location: Malta
We confirm this issue. It will be released soon on April 2nd


Ian Bugeja
GFI Software
Re: Full security applications audit failed [message #145318 is a reply to message #145275] Thu, 21 March 2019 22:37 Go to previous messageGo to next message
IHateGFI is currently offline  IHateGFI
Messages: 1
Registered: March 2019
What other fixes will be on the April 2nd release ?
Re: Full security applications audit failed [message #145434 is a reply to message #145318] Wed, 03 April 2019 17:05 Go to previous messageGo to next message
MrJoshua is currently offline  MrJoshua
Messages: 4
Registered: March 2019
What was released?
Re: Full security applications audit failed [message #145437 is a reply to message #145434] Wed, 03 April 2019 20:54 Go to previous messageGo to next message
ian.bugeja is currently offline  ian.bugeja
Messages: 355
Registered: March 2017
Location: Malta
Yes this was released as planned April 2nd. GFI LanGuard should update automatically or else run the update from the Configuration.

Ian Bugeja
GFI Software
Re: Full security applications audit failed [message #145679 is a reply to message #145437] Tue, 30 April 2019 16:31 Go to previous messageGo to next message
Stretch6o5 is currently offline  Stretch6o5
Messages: 1
Registered: April 2019
Still getting this

4/30/2019 2:02:25 AM; Enumerating installed applications.; Full security applications audit failed.
Version: 12.4
Build: 20180706
Re: Full security applications audit failed [message #145747 is a reply to message #145679] Thu, 09 May 2019 16:42 Go to previous messageGo to next message
VolkanColak is currently offline  VolkanColak
Messages: 1
Registered: May 2019
Hello everyone. I am getting the same error.
Re: Full security applications audit failed [message #145770 is a reply to message #145747] Mon, 13 May 2019 19:16 Go to previous messageGo to next message
wilsonlanguard is currently offline  wilsonlanguard
Messages: 1
Registered: May 2019
Same error in my environment. What was released on April 2nd that supposedly fixed this problem?
Re: Full security applications audit failed [message #146263 is a reply to message #145248] Wed, 17 July 2019 13:33 Go to previous message
nitrama is currently offline  nitrama
Messages: 1
Registered: July 2019
Hello.

I'm having the same isue. I just updated my software. The same.

There is not solution?
Previous Topic: PDFCreator Setup always fails
Next Topic: Installing Central Managment Server Necessary?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 06 17:35:09 CET 2019

Total time taken to generate the page: 0.05662 seconds