GFI Software Aurea SMB Solutions


Today's Messages (on)  | Unanswered Messages (off)

Forum: GFI Archiver
 Topic: Issues exporting large mailboxes to pst
Re: Issues exporting large mailboxes to pst [message #146888 is a reply to message #146518] Wed, 23 October 2019 17:07
TerranceM is currently offline  TerranceM
Messages: 6
Registered: October 2019
There are many tools but I personally don't recommend any tool I've gone across many migrations and Apps4Rent was my partner all the time.

--
Freya
Forum: Kerio Control
 Topic: Kerio Contro VMs High Availability - different interface names
Re: Kerio Contro VMs High Availability - different interface names [message #146889 is a reply to message #146880] Wed, 23 October 2019 17:41
Jabba is currently offline  Jabba
Messages: 51
Registered: January 2007
Location: Italy
Yes, i can share this screenshot.
But in the first time, i had different ethx number from 1° Kerio to the 2° Kerio. I changed the ethx configuration and now all interfaces have the same ethx on both Kerio.

One important information:
the 1° Kerio Control VM it's in production from 3 month and i restored the configuration from the old Kerio Control NG300 that my customer had.

[Updated on: Wed, 23 October 2019 17:46]

Report message to a moderator

Forum: Kerio Connect
 Topic: unable to open newly added shared folders in Outlook 2016
Re: unable to open newly added shared folders in Outlook 2016 [message #146883 is a reply to message #146329] Wed, 23 October 2019 12:29
sysopfromhell
Messages: 21
Registered: November 2013
Location: Munich
To everyone else having this problem:
I opened a Ticket (number 1871068) with GFI about this 3 weeks ago.

They now told me, as I am the only one who has this problem (forum postings dont count, only GFI Tickets), they don't give a shit about it (I even provided debug log and so on).

So if anyone else has this problem, PLEASE open a Ticket via https://support.gfi.com/ and reference my ticket 1871068 aswell.

I hope they will take care then.
Re: unable to open newly added shared folders in Outlook 2016 [message #146884 is a reply to message #146883] Wed, 23 October 2019 15:48
brandonh75 is currently offline  brandonh75
Messages: 35
Registered: June 2011
Location: Burnsville, MN
I submitted a ticket 1923696 and referenced 1871068.
 Topic: Outlook for iOS and Connect
Re: Outlook for iOS and Connect [message #146885 is a reply to message #146859] Wed, 23 October 2019 15:53
DeepThought is currently offline  DeepThought
Messages: 65
Registered: March 2014
I'm having this issue as well.

Is there any information from GFI about a resolution for this?
 Topic: User ****** performed NTLM authentication in NT domain *****, this domain is not valid
Re: User ****** performed NTLM authentication in NT domain *****, this domain is not valid [message #146887 is a reply to message #131810] Wed, 23 October 2019 16:45
McIrish is currently offline  McIrish
Messages: 213
Registered: October 2011
Old post, but I've been noticing this a lot lately. The users with this error are all on Macs and iPhones. Anyone know something about this? The listing is in the Security log.
 Topic: SPAM system refuses whitelist & custom rules
Re: SPAM system refuses whitelist & custom rules [message #146886 is a reply to message #146873] Wed, 23 October 2019 16:26
j.a.duke is currently offline  j.a.duke
Messages: 200
Registered: October 2006
Can you send some more details? Screenshots would be best. If you need to, you can fuzz out the confidential/private info.

I think we can help out a bit more with the additional infomation.

Also, I'm curious about the file name(s) that are being blocked.

Thanks.

Cheers,
Jon
Re: SPAM system refuses whitelist & custom rules [message #146890 is a reply to message #146874] Wed, 23 October 2019 17:41
60six is currently offline  60six
Messages: 16
Registered: June 2013
Under virus protection I have unchecked *.xls* rule. Doesn't make a difference.

What do you need screenshots of? The most info I get is in the logs:

22/Oct/2019 12:16:45] Message rejected as malware spam, From: @@@@@@@.com, To: @@@@@@, Sender IP: @@@@@@@@<_at_>, Subject: Fwd: SPAM: Fwd: 2019-20 season version 5.xlsx, Message size: 24936

The IP has been added to a whitelist. The custom rules have a rule saying that my email address is legit.

I have now turned off attachment filter and virus scanning. STILL get the malware spam message.
Re: SPAM system refuses whitelist & custom rules [message #146891 is a reply to message #146890] Wed, 23 October 2019 21:12
j.a.duke is currently offline  j.a.duke
Messages: 200
Registered: October 2006
So...I'm trying to figure out what might be going on with your configuration.

I did find a thread from earlier this year that might help:

https://forums.gfi.com/index.php?t=msg&th=37162&star t=0&

Some config file modifications to look at.

Also, the default rule in the attachment filter list is for doubled extensions: *.xls.* And this is only for "old" format Excel files. Now, my list might be pretty old and not have XLS* rules in it since I installed Kerio initially in 2006, so I'll try to look at a fresh install to see what's there.

In which log are you receiving the line you posted?

The other option is to add the sending IP to an IP Address Group (I have one labeled "Trustworthy Relays" which in turn lives in a "Exclude from Spam Scanning").

The Trustworthy list is excluded from Caller ID, SPF, Greylisting, & Spam Repellent. I'm not finding where I've used the Exclude list... but I'll keep looking.

Also, if you copied the line from the log, I'm not seeing the <_at_> sign after the Sender IP label.

Cheers,
Jon



Current Time: Wed Oct 23 22:25:44 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.02949 seconds