GFI Software

Welcome to the GFI Software community forum! For support please open a ticket from https://support.gfi.com.

Home » GFI User Forums » GFI LanGuard » Communications Server Not Running Error...
Communications Server Not Running Error... [message #150341] Tue, 05 October 2021 00:54 Go to next message
Registered is currently offline  Registered
Messages: 7
Registered: July 2021
Communications Server Not Running Error. This error just started recently. I have no agents deployed and run manual scans only. The error keeps popping up. Firewall has approval for Languard App. Local firewall on patch server as well. Patching will not execute after copying patches to the systems, it Times Out. Do I have to do port forwarding for ports 1070/1071 to the patch server? I am at a loss. Could use a little help here. Thanks.
Re: Communications Server Not Running Error... [message #150363 is a reply to message #150341] Tue, 12 October 2021 10:30 Go to previous messageGo to next message
Registered is currently offline  Registered
Messages: 7
Registered: July 2021
No responses? No one has ever had an issue with the communications server not running? Really?
Re: Communications Server Not Running Error... [message #150367 is a reply to message #150363] Tue, 12 October 2021 14:41 Go to previous messageGo to next message
tim.parker is currently offline  tim.parker
Messages: 2
Registered: February 2021
Hello End user,

The forums are meant for assistance from other end users and as such do not always get timely responses. If you would like to contact the Support team and also review articles for assistance you can do so at support.gfi.com. There you can submit a ticket to the Support team as well. In the meantime, I would suggest reviewing articles such as linked below for your answer.

https://support.languard.gfi.com/hc/en-us/articles/360015142 680-What-are-the-Services-Prerequisites-Settings-and-Adminis trator-Privileges-Requirements-to-Scan-a-Machine-Deploy-Agen t-and-Install-Missing-Patches-using-GFI-LanGuard-

Thank you.


GFI Customer Support Edge Team
Re: Communications Server Not Running Error... [message #150403 is a reply to message #150367] Sat, 23 October 2021 13:30 Go to previous messageGo to next message
Registered is currently offline  Registered
Messages: 7
Registered: July 2021
This error was caused by a corrupted download. It has been rectified by using the option to update all.
Re: Communications Server Not Running Error... [message #150406 is a reply to message #150367] Sun, 24 October 2021 11:24 Go to previous message
Registered is currently offline  Registered
Messages: 7
Registered: July 2021
This issue was due to a corrupted download. It was solved by a second download of all components which solved the communication server failure.
Previous Topic: CVE-2021-3711 - OpenSSL - GFI Languard Agent
Next Topic: Unknown Error when deploying Windows 10 Version 2004 Cumulative Update.
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 16 02:29:02 CEST 2022

Total time taken to generate the page: 0.04896 seconds