GFI Software

Welcome to the GFI Software community forum! For support please open a ticket from https://support.gfi.com.

Home » GFI User Forums » Exinda Network Orchestrator » Optimize Policy Not working properly (bandwidth Issue)
Optimize Policy Not working properly [message #149905] Fri, 18 June 2021 13:44 Go to next message
Hari Krishnan is currently offline  Hari Krishnan
Messages: 1
Registered: June 2021
Hi Friends,

I am facing Bandwidth Issue in exinda. When i Create policy 50Mbps for IP address but its showing only 25Mbps

Please help us to get actual assigned Bandwidth.

Thanks and Regards
Hari Krishnan
Re: Optimize Policy Not working properly [message #149988 is a reply to message #149905] Thu, 08 July 2021 08:39 Go to previous messageGo to next message
kabo.kgwarae is currently offline  kabo.kgwarae
Messages: 16
Registered: April 2021
Hi, Hari
Check the following:

- if something else is using most of the bandwidth(how big is the VC and what is its current utilization when you see the low speed
- if the NICs for the bridge are operating in the expected speed and duplex
- if you are still seeing the issue, open a ticket with support at https://support.exinda.gfi.com/hc/en-us



GFI Customer Support Edge Team
Re: Optimize Policy Not working properly [message #152404 is a reply to message #149905] Mon, 08 August 2022 13:26 Go to previous messageGo to next message
upscalevalley is currently offline  upscalevalley
Messages: 4
Registered: August 2022
Hey kabo. You have helped me while solving my problem as well. Thank you so much for your help. Smile
Re: Optimize Policy Not working properly [message #153115 is a reply to message #149988] Wed, 16 November 2022 03:36 Go to previous messageGo to next message
reranta is currently offline  reranta
Messages: 1
Registered: November 2022
kabo.kgwarae wrote on Thu, 08 July 2021 08:39
Hi, Hari
Check the following:

- if something else is using most of the bandwidth(how big is the VC and what is its current utilization when you see the low speed
- if the NICs for the bridge are operating in the expected speed and duplex
- if you are still seeing the issue, open a ticket with support at https://support.exinda.gfi.com/hc/en-usdrift boss

You assisted me in resolving my issue as well.
Re: Optimize Policy Not working properly [message #153123 is a reply to message #149988] Thu, 17 November 2022 04:31 Go to previous message
stoatnescafe is currently offline  stoatnescafe
Messages: 2
Registered: November 2022
kabo.kgwarae wrote on Thu, 08 July 2021 08:39
Hi, Hari
Check the following:

- if something else is using most of the bandwidth(how big is the VC and what is its current utilization when you see the low speed
- if the NICs for the bridge are operating in the expected speed and duplex
- if you are still seeing the issue, open a ticket with support at https://support.exinda.gfi.com/hc/en-us word hurdle

You also assisted me in resolving my difficulty. Thank you so much for your assistance
Next Topic: Technical Support for Exinda Network Orchestrator
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 03 14:07:24 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.03147 seconds