GFI Software

Welcome to the GFI Software community forum! For support please open a ticket from https://support.gfi.com.

Home » GFI User Forums » GFI LanGuard » Computers shown as IP (Some computers do not return Netbios name )
Computers shown as IP [message #149523] Tue, 23 March 2021 16:31 Go to next message
hisham248 is currently offline  hisham248
Messages: 6
Registered: June 2019
agent is istalled but the computer appears with its IP instead of Netbios name.
can some one help with that
Re: Computers shown as IP [message #149557 is a reply to message #149523] Wed, 31 March 2021 20:00 Go to previous messageGo to next message
bradley.smith is currently offline  bradley.smith
Messages: 31
Registered: February 2021
This sounds like it is an issue with how the Agent scan is reporting on itself or how it is finding itself.

I recommend that you create a support ticket with our Customer Support team at GFI LanGuard Support.


GFI Customer Support Edge Team
Re: Computers shown as IP [message #150603 is a reply to message #149557] Mon, 06 December 2021 02:19 Go to previous message
RAYMONDFEDBANK is currently offline  RAYMONDFEDBANK
Messages: 7
Registered: February 2020
We used to have this in a 3-subnet workgroup because of the lack of inter-subnet name service. With a domain, it's not longer an issue. What is the environment you have? Workgroup or domain?
Previous Topic: How to best apply GFI Languard for Remediation?
Next Topic: Scan Profiles not displayed
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 16 03:51:20 CEST 2022

Total time taken to generate the page: 0.02882 seconds