GFI Software

Welcome to the GFI Software community forum! For support please open a ticket from https://support.gfi.com.

Home » GFI User Forums » Kerio Control » VPN 2FA not redirecting?
VPN 2FA not redirecting? [message #148637] Thu, 03 September 2020 17:14 Go to next message
Sug is currently offline  Sug
Messages: 2
Registered: September 2020
We recently rolled out 2FA and have been seeing consistent issues with users who are not redirecting to the 2FA page. The site would timeout. Sometimes a reboot would resolve the issue. Clearing cookies/cache or switching default browsers do not work. Anyone have similar issue or know or a resolution? Thanks!!

Kerio Control: 9.3.4 build 3795
Kerio Control VPN client: 9.3.3.3634
Re: VPN 2FA not redirecting? [message #148650 is a reply to message #148637] Mon, 07 September 2020 16:38 Go to previous messageGo to next message
ian.bugeja is currently offline  ian.bugeja
Messages: 666
Registered: March 2017
Location: Malta
What have you specified for the VPN? Is it an internal or external host?

Ian Bugeja
GFI Software
Re: VPN 2FA not redirecting? [message #148659 is a reply to message #148650] Tue, 08 September 2020 15:00 Go to previous messageGo to next message
Sug is currently offline  Sug
Messages: 2
Registered: September 2020
What have you specified for the VPN?
-What do you mean? Can you be more specific?

These are for external users.
Re: VPN 2FA not redirecting? [message #148664 is a reply to message #148659] Wed, 09 September 2020 11:25 Go to previous messageGo to next message
ian.bugeja is currently offline  ian.bugeja
Messages: 666
Registered: March 2017
Location: Malta
The settings in these sections

the hostname should be a fully qualified one that works externally

/index.php?t=getfile&id=5162&private=0

/index.php?t=getfile&id=5163&private=0
  • Attachment: img1.png
    (Size: 14.61KB, Downloaded 447 times)
  • Attachment: img2.png
    (Size: 21.08KB, Downloaded 433 times)


Ian Bugeja
GFI Software
Re: VPN 2FA not redirecting? [message #148674 is a reply to message #148637] Sun, 13 September 2020 10:03 Go to previous message
Kondi is currently offline  Kondi
Messages: 1
Registered: September 2020
We have exactly the same problem.
VPN client after connect try to open URL http:(slash slash)kerio(dot)domain(dot)com:4080 but Google Chrome use HSTS and change protocol to https (https:(slash slash)kerio(dot)domain(dot)com:4080). Website won't display, because kerio SSL is on 4081 port.
Anyone from support can FIX this BUG?
Previous Topic: VPN Through WAN2
Next Topic: Access to the internet before login
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 26 11:53:02 CET 2022

Total time taken to generate the page: 0.02532 seconds