GFI Software Aurea SMB Solutions


Home » GFI User Forums » MyKerio » Captcha and SSL error (Captcha.png is missing using mykerio and update registration info)
Captcha and SSL error [message #140115] Fri, 08 June 2018 10:05 Go to next message
Richard Overhaus
Messages: 3
Registered: February 2008
Location: Germany
also SSL import won't work using mykerio. both functions are ok using web-admin directly. Server OS Windows and Linux, client OS MacOSX, browser Chrome and Safari. Any hints?

Richard Overhaus
Overhaus Datentechnik GmbH
Kerio Certified Partner
Germany
Re: Captcha and SSL error [message #140288 is a reply to message #140115] Wed, 27 June 2018 14:05 Go to previous messageGo to next message
jhtinc is currently offline  jhtinc
Messages: 43
Registered: July 2006
Location: Boston, MA
Same issue here. This has been going on for a while now.
Re: Captcha and SSL error [message #140773 is a reply to message #140115] Sun, 02 September 2018 13:47 Go to previous messageGo to next message
Tech1UAE is currently offline  Tech1UAE
Messages: 32
Registered: July 2011
I'm having the same problem with Captcha. Anyone know a fix?
Re: Captcha and SSL error [message #144822 is a reply to message #140773] Wed, 16 January 2019 11:37 Go to previous messageGo to next message
PPG is currently offline  PPG
Messages: 117
Registered: February 2010
Experienced the same problem with captcha today. So renewing licenses from witin MyKerio doesn't work.

Hav to log in to individual servers now....
Re: Captcha and SSL error [message #144838 is a reply to message #144822] Thu, 17 January 2019 08:31 Go to previous messageGo to next message
gfi_vaviola is currently offline  gfi_vaviola
Messages: 55
Registered: December 2018
Hello, these two issues will be fixed over the weekend. Thanks
Re: Captcha and SSL error [message #144840 is a reply to message #144838] Thu, 17 January 2019 09:40 Go to previous messageGo to next message
Tech1UAE is currently offline  Tech1UAE
Messages: 32
Registered: July 2011
I managed to get it working by using Chrome instead of Safari.
Re: Captcha and SSL error [message #144841 is a reply to message #144840] Thu, 17 January 2019 10:31 Go to previous messageGo to next message
gfi_vaviola is currently offline  gfi_vaviola
Messages: 55
Registered: December 2018
Tech1UAE wrote on Thu, 17 January 2019 15:40
I managed to get it working by using Chrome instead of Safari.

Are you sure? just tried it in Chrome and Captcha is still not displayed.
Re: Captcha and SSL error [message #144851 is a reply to message #144841] Thu, 17 January 2019 14:53 Go to previous messageGo to next message
gfi_vaviola is currently offline  gfi_vaviola
Messages: 55
Registered: December 2018
I just heard that the fix is delayed to February due to additional performance testing
Re: Captcha and SSL error [message #144865 is a reply to message #144851] Tue, 22 January 2019 10:12 Go to previous messageGo to next message
Tech1UAE is currently offline  Tech1UAE
Messages: 32
Registered: July 2011
It appears to be an issue through my.kerio. Connected to the unit directly didn't give me any issues.
Re: Captcha and SSL error [message #144958 is a reply to message #144865] Sat, 02 February 2019 15:37 Go to previous messageGo to next message
abiaresi is currently offline  abiaresi
Messages: 14
Registered: July 2017
Crazy because I, opposite of Tech1UAE, had a problem with Chrome and it worked with Firefox.
Maybe a cache issue ?
Re: Captcha and SSL error [message #145135 is a reply to message #144838] Tue, 26 February 2019 16:23 Go to previous messageGo to next message
jhtinc is currently offline  jhtinc
Messages: 43
Registered: July 2006
Location: Boston, MA
This is still not working, at least in Safari for macOS. CAPCHA and file upload/download (for things like SSL certificates) are both not functioning.
Re: Captcha and SSL error [message #145459 is a reply to message #145135] Mon, 08 April 2019 06:18 Go to previous message
gfi_vaviola is currently offline  gfi_vaviola
Messages: 55
Registered: December 2018
Hello All, Thank you for your patience. The issue with captcha and File download/upload is now fixed.
Previous Topic: I cannot connect to MyKerio after upgrading Kerio Control to 9.2.8
Next Topic: Clone of Kerio Connect show up in Organizations
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 23 22:24:44 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.02829 seconds