GFI Software

Welcome to the GFI Software community forum! For support please open a ticket from https://support.gfi.com.

Home » GFI User Forums » Kerio Control » Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer (Problem when trying to boot Control 8.3.4 under XenServer 5.6 or 6.2)
Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #115726] Wed, 27 August 2014 16:16 Go to next message
reiferreira is currently offline  reiferreira
Messages: 153
Registered: October 2010
Location: Brazil
Hi,

I'm trying to deploy the new version 8.3.4 in XenServer 5.6 or 6.2.
Using Import OVF file to create the VM in XenServer.
Seeing an error when booting the imported machine. See picture attached.
I have to mention that this is not happening when using 8.2 version.

Any suggestions?
Regards,
Reinaldo


Reinaldo Ferreira
FCBrasil - General Manager
https://www.fcbrasil.com.br

[Updated on: Wed, 27 August 2014 18:44]

Report message to a moderator

Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #115749 is a reply to message #115726] Thu, 28 August 2014 01:57 Go to previous messageGo to next message
reiferreira is currently offline  reiferreira
Messages: 153
Registered: October 2010
Location: Brazil
Anybody from Kerio is out there to help? This is happening with 3 end customers.
We have gone through this in the past and it was solved.
I'm sure somebody has the knowledge to explain the problem and suggest the solution.
Thanks in advance.


Reinaldo Ferreira
FCBrasil - General Manager
https://www.fcbrasil.com.br
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #115752 is a reply to message #115749] Thu, 28 August 2014 08:20 Go to previous messageGo to next message
mlee (Kerio)
Messages: 211
Registered: October 2012
Location: Sydney
Based on the Tech Spec, Kerio Control does not officially support XenServer:
http://www.kerio.com/support/kerio-control

Maybe you can try Vmware ESXi instead.

M.


PTSD. BP. OCD. ASPD. BPD. Certified.
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #115766 is a reply to message #115752] Thu, 28 August 2014 13:18 Go to previous messageGo to next message
reiferreira is currently offline  reiferreira
Messages: 153
Registered: October 2010
Location: Brazil
Thank you for telling me that.
Regards,
RF


Reinaldo Ferreira
FCBrasil - General Manager
https://www.fcbrasil.com.br
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #115780 is a reply to message #115766] Fri, 29 August 2014 02:46 Go to previous messageGo to next message
reiferreira is currently offline  reiferreira
Messages: 153
Registered: October 2010
Location: Brazil
Does anybody out there know how to solve this issue?
I'm trying to import OVF/VMDK Kerio Control into XenServer.
Your help will be really appreciated.
RF


Reinaldo Ferreira
FCBrasil - General Manager
https://www.fcbrasil.com.br
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #119433 is a reply to message #115780] Mon, 16 February 2015 21:21 Go to previous messageGo to next message
allegiancetech is currently offline  allegiancetech
Messages: 3
Registered: February 2015
Did you even find a resolution? I am currently evaluating Kerio Control, also trying to install it on a XenServer. Installing from ISO gives an error that no hard drives could be found for install. Importing OVF/VMDK Kerio Control gives me the same error you posted about UUID.
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #119439 is a reply to message #119433] Tue, 17 February 2015 06:20 Go to previous messageGo to next message
mlee (Kerio)
Messages: 211
Registered: October 2012
Location: Sydney
I did a search internally and unfortunately I get the same answer, that xenserver is not a support platform.

M.


PTSD. BP. OCD. ASPD. BPD. Certified.
Re: Issue when deploying the new 8.3.4 version in XenServer [message #119464 is a reply to message #119439] Tue, 17 February 2015 15:43 Go to previous message
allegiancetech is currently offline  allegiancetech
Messages: 3
Registered: February 2015
That's really unfortunate. I am going to submit a feature request in hopes that others will to in order to address this. Unless there is some major design complication with XenServer that I am unaware of, I would hope this can be addressed. It is too common a platform to be excluded.
Previous Topic: How to assign a native/ default VLAN ID to a Kerio Control Box port
Next Topic: Multiple Internet Link - Failover
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 05 17:56:17 CEST 2023

Total time taken to generate the page: 0.02261 seconds