GFI Software Aurea SMB Solutions


Home » GFI User Forums » Kerio Connect » Active-Sync stop working on some accounts
Active-Sync stop working on some accounts [message #145714] Mon, 06 May 2019 12:23 Go to next message
Matahari-78 is currently offline  Matahari-78
Messages: 3
Registered: September 2018
Hi,
i have a sync-problem on 2 kerio connect servers. One is hosted for a customer of me, the other is for myself. In the last 3 or 4 weeks i have noticed that some employees from my customer can´t sync their outlook (2016) over EAS. Sync hungs and at the bottom i see that the calendar is syncing. Waiting did not change, new profile and resync also not. With the offline-connector it works, but the search speed is so bad on large mailboxes we can´t use it. I was thinking they had a bad calendar-element in their Folder but now it´s on my own account also. No new calendar-element, but the sync is stopping at this point.

Has anyone a idea how i can fix this kind of problem?

Both servers are 9.2.8 P1.

Regards
Matthias
Re: Active-Sync stop working on some accounts [message #145744 is a reply to message #145714] Thu, 09 May 2019 13:59 Go to previous messageGo to next message
stevens is currently offline  stevens
Messages: 6
Registered: March 2017
Same here on 9.2.9

Did you found any workaround?
Re: Active-Sync stop working on some accounts [message #146229 is a reply to message #145744] Tue, 16 July 2019 07:10 Go to previous messageGo to next message
stefanputzker is currently offline  stefanputzker
Messages: 1
Registered: July 2019
Same on 9.2.10 Beta2
No workaround Sad
Re: Active-Sync stop working on some accounts [message #146242 is a reply to message #146229] Tue, 16 July 2019 15:42 Go to previous message
stevens is currently offline  stevens
Messages: 6
Registered: March 2017
For me, 9.2.10 Beta 1 fixed the problems
Previous Topic: 9.2.10 beta 1
Next Topic: Blank Page after Login
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 19 01:19:12 CEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.02587 seconds