Autodiscovery Failure at add Mailserver to Archive Wizard

Author Message
Teppichmaler

  • Total Posts : 2
  • Joined: 4/12/2017
  • Status: offline
Autodiscovery Failure at add Mailserver to Archive Wizard Monday, May 22, 2017 2:57 PM (permalink)
Hi
 
I am in process of upgrading my old GFI Mailarchiver 6 to GFI Archiver 12.
I installed the new GFI on a new Server. All works fine.
So i hold the GFI Processes on the old Server (GFI and Exchange 2007 on the same machine) and started with the wizzard "Welcome to the Mail Server to Archive Wizard" on my new Server.
I choose Manually enter journal mailbox details, click next and set this entrys:
Connect Using:   EWS
Login:                 domain\user (User with the Journalmailbox)
Folder:                Inbox
Exchange Server Host: Auto Discovery
 
After clicking Next i get this Error:
Failed during: Testing connection
Details: Could not perform test of connection. Details: Failed to Do Autodiscovery
 
Thanks for your help
 
 
#1
    Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark

    Jump to:

    Current active users

    There are 0 members and 3 guests.

    Icon Legend and Permission

    • New Messages
    • No New Messages
    • Hot Topic w/ New Messages
    • Hot Topic w/o New Messages
    • Locked w/ New Messages
    • Locked w/o New Messages
    • Read Message
    • Post New Thread
    • Reply to message
    • Post New Poll
    • Submit Vote
    • Post reward post
    • Delete my own posts
    • Delete my own threads
    • Rate post

    2000-2018 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9