Problem with search service

Author Message
sgiusto

  • Total Posts : 48
  • Joined: 3/10/2006
  • Status: offline
Problem with search service Wednesday, July 19, 2017 7:29 AM (permalink)
Hello,
after upgrading to latest release (12.2 build 20170623) the search service crashes every 10 minutes.
Every index is marked as invalid.
reindexing or detaching/attaching archive will have no effect.
enabling logs it reports:
  Index path not found. Waiting a minute for drive to load
  warning: Index state for dbGuid  could not be retrieved as it was not found in index collection
 
the path obviously exists and it has the correct permissions. (even specifying an administrative user in index management the problem persists)
we are running on a Windows 2003 server SP2
 
 
#1
    mierwins

    • Total Posts : 11
    • Joined: 1/25/2017
    • Status: offline
    Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 3:15 PM (permalink)
    Same exact problem here.  Index go to rebuilding state randomly.  I'ave had a ticket 171003-511973 open for about a week a half.  I was told the next day my issue was with L3 support so it was the highest priority. All I seem to be getting back are L1 tech responses asking me to try various things to buy them time.  This is completely unacceptable.  
     
    I'm going to go post some poor reviews and create a new GFI Support Sucks thread on Spiceworks.  I'm not sure what it'll take to get these guy to actually treat this product like an enterprise product and support it properly.  Unbelievable!
     
    #2
      Carly Sherman_GFI

      • Total Posts : 30
      • Joined: 4/21/2017
      • Status: offline
      Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 5:12 PM (permalink)
      Hi sgiusto - I'm sorry you are having issues with the latest release. Please contact support www.gfi.com/support to get immediate help with this issue. Also, Windows 2003 SP2 is not a supported OS: http://manuals.gfi.com/en...softwarereqs.htm 
       
      #3
        Carly Sherman_GFI

        • Total Posts : 30
        • Joined: 4/21/2017
        • Status: offline
        Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 5:15 PM (permalink)
        Hi mierwins -  I'm sorry for the frustration and I know your support case has been escalated. Hopefully they will be able to resolve the issue quickly. 
         
        #4
          ianb

          • Total Posts : 934
          • Status: offline
          Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 6:41 PM (permalink)
          Hi

          What is the type of system physical or virtual (hyperv or vmware) and what type of disks are being used?

          Support for Windows 2003 and Exchange was dropped in last release.

          Ian Bugeja
          GFI Software
          Blog-Twitter-YouTube-Facebook
           
          #5
            mierwins

            • Total Posts : 11
            • Joined: 1/25/2017
            • Status: offline
            Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 8:22 PM (permalink)
            You realize his problem was 3 months ago!?
             
            #6
              mierwins

              • Total Posts : 11
              • Joined: 1/25/2017
              • Status: offline
              Re:Problem with search service Thursday, October 12, 2017 9:12 PM (permalink)
              Ian, for our setup it's physical hardware, not vmware and we are running 12gbps SSD's (10 of them in RAID5).  Server has 512GB of RAM and latest intel processors (two socket).  
               
              #7
                mierwins

                • Total Posts : 11
                • Joined: 1/25/2017
                • Status: offline
                Re:Problem with search service Friday, October 13, 2017 7:02 PM (permalink)
                Still no response from anyone.  Crickets!
                 
                #8
                  mierwins

                  • Total Posts : 11
                  • Joined: 1/25/2017
                  • Status: offline
                  Re:Problem with search service Monday, October 16, 2017 4:59 PM (permalink)
                  I just got an email about specials to renew SMA. Three years for the price of 2.  But there's no actual support so why would anyone do that?
                   
                  Still waiting to hear from someone on my issue.
                  Thanks!
                   
                  #9
                    mierwins

                    • Total Posts : 11
                    • Joined: 1/25/2017
                    • Status: offline
                    Re:Problem with search service Tuesday, October 17, 2017 12:54 PM (permalink)
                    Still no response from GFI.  Going on 3 weeks now.
                     
                    #10
                      mierwins

                      • Total Posts : 11
                      • Joined: 1/25/2017
                      • Status: offline
                      Re:Problem with search service Wednesday, October 18, 2017 1:58 PM (permalink)
                      Still no contact from anyone in support.......crickets.....
                       
                      #11
                        ianb

                        • Total Posts : 934
                        • Status: offline
                        Re:Problem with search service Thursday, October 26, 2017 11:44 AM (permalink)
                        mierwins Do you have a case logged with GFI Support? The forum is a public forum and not the correct channel for getting support.
                         
                        If you have a case number please let me know and I will escalate and see why no response was given.
                        Ian Bugeja
                        GFI Software
                        Blog-Twitter-YouTube-Facebook
                         
                        #12
                          mierwins

                          • Total Posts : 11
                          • Joined: 1/25/2017
                          • Status: offline
                          Re:Problem with search service Friday, October 27, 2017 12:54 PM (permalink)
                          Ian,
                          I've had a case open GFI-171003-511973 for about a month now.  Still no resolution.  I was told it was escalated to the developers the 2nd day the case was open.  Haven't had anything useful to try from anyone.  We've no resorted to creating a script that kills the MARC.Search process, then starts up the GFI Search service every 45 minutes.  Depending when it decides to crash we may have to go down to 30 minutes.  It's really unacceptable to take this long for a fix.  I have tried everything suggested by every L1-L3 tech along the way and nothing helped. The last tech that called me was apparently on vacation for a month and he seemed to be aware of the problem from a previous customer's ticket but had no resolution yet.  
                           
                          I think this is a great forum to let others know the lackluster level of support GFI is providing their customers.  We have had this product almost 10 years and the support has really gone downhill from the early days.  GFI used to care as a company, now it appears they don't.
                           
                          --Mike
                           
                          #13
                            mierwins

                            • Total Posts : 11
                            • Joined: 1/25/2017
                            • Status: offline
                            Re:Problem with search service Tuesday, October 31, 2017 12:31 AM (permalink)
                            Still no update or progress.  Two stores for this year that were fully indexed and are set to read-only decided to start rebuilding on their own again Friday.  Sigh!  Getting quite old.........
                             
                            #14
                              Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark

                              Jump to:

                              Current active users

                              There are 0 members and 3 guests.

                              Icon Legend and Permission

                              • New Messages
                              • No New Messages
                              • Hot Topic w/ New Messages
                              • Hot Topic w/o New Messages
                              • Locked w/ New Messages
                              • Locked w/o New Messages
                              • Read Message
                              • Post New Thread
                              • Reply to message
                              • Post New Poll
                              • Submit Vote
                              • Post reward post
                              • Delete my own posts
                              • Delete my own threads
                              • Rate post

                              2000-2017 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9