LanGuard 2015 - Attendant Service not starting

Author Message
msmithjr1375

  • Total Posts : 21
  • Joined: 6/29/2011
  • Location: Cincinnati OH
  • Status: offline
LanGuard 2015 - Attendant Service not starting Wednesday, November 08, 2017 3:39 PM (permalink)
I am unable to get the attendant service to run on our server at all. I have attempted the fixes listed on the site and it simply does not work. I have exhausted every option to get it to start, except for running repair from the install in Program and Features. When you run that, it asks for the location of the installation file. However I no longer have the install to do that. Any suggestions on how to get this to start?
 
#1
    ianb

    • Total Posts : 934
    • Status: offline
    Re:LanGuard 2015 - Attendant Service not starting Wednesday, November 29, 2017 3:40 AM (permalink)
    Hi
     
    GFI LanGuard 2015 is no longer supported. I would suggest to upgrade to the latest version of GFI LanGuard 12.2 for optimal protection. https://upgrade.gfi.com/
    Ian Bugeja
    GFI Software
    Blog-Twitter-YouTube-Facebook
     
    #2
      Online Bookmarks Sharing: Share/Bookmark

      Jump to:

      Current active users

      There are 0 members and 3 guests.

      Icon Legend and Permission

      • New Messages
      • No New Messages
      • Hot Topic w/ New Messages
      • Hot Topic w/o New Messages
      • Locked w/ New Messages
      • Locked w/o New Messages
      • Read Message
      • Post New Thread
      • Reply to message
      • Post New Poll
      • Submit Vote
      • Post reward post
      • Delete my own posts
      • Delete my own threads
      • Rate post

      2000-2018 ASPPlayground.NET Forum Version 3.9